Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

4

Huurwoningen IJmuiden

Huurwoningen in IJmuiden, snel gevonden op Pararius.

Huurwoningen in IJmuiden zijn eenvoudig te vinden op Pararius. Alle huurhuizen in IJmuiden staan op Pararius, schrijf u nu gratis in en vindt uw toekomstige huurwoning.

Over IJmuiden
IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen in de provincie Noord-Holland. IJmuiden heeft 4 havens en is daarmee de derde haven van Nederland, alleen Rotterdam en Amsterdam zijn groter. Tevens gaat er vanuit IJmuiden ook een veerboot naar Newcastle. Er wonen momenteel ongeveer 48.000 mensen in de havenstad. IJmuiden heeft diverse busverbindingen naar o.a.Haarlem, Beverwijk, Heemskerk en Amsterdam. Meer informatie over wonen in IJmuiden vindt u op deze website: Gemeente Velsen.

IJmuiden appartementen huren
Ook als u op zoek bent naar een huur appartement in IJmuiden zit u goed bij Pararius. Pararius heeft een groot netwerk van makelaars die verschillende huurappartementen aanbieden op de website. Huur snel een appartement in IJmuiden via Pararius!

Woning huren in IJmuiden
Op Pararius zult u eenvoudig een geschikte huurwoning in IJmuiden vinden. Pararius heeft goede connecties met makelaars om zo een breed en kwalitatief woningaanbod te bewerkstelligen. Maak gebruik van onze zoekmachine en bekijk snel alle huurhuizen in IJmuiden. Pararius is het online platform voor het huren van huurwoningen en huurhuizen in IJmuiden!