Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Baarle-Nassau

3 resultaten

  VR Makelaars

  Makelaarskantoor VR Makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Molenstraat 22, Baarle-Nassau.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van VR Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Vakantiehuistekoop.nl

  Vakantiehuistekoop. nl is dé specialist in aan en verkoop van recreatief roerend en onroerend goed. Wij werken voor particulieren, makelaars en grote Nederlandse opdrachtgevers waaronder Roompot Projects. Onze expertise maakt ons tot één van de meest gespecialiseerde recreatiemakelaars van Nederland.

  Als u een recreatiewoning of een project heeft en u wens is om ook in Duitsland of België kopers te werven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel worden 3 van de 5 recreatiewoningen verkocht aan klanten uit Duitsland en België.

  Meer informatie

  Van der Vlist Onroerendgoed Bemiddeling

  Makelaarskantoor Van der Vlist Onroerendgoed Bemiddeling is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 1 koopwoning. Het kantoor is gevestigd aan de Oude Bredasebaan 9, Baarle-Nassau.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Van der Vlist Onroerendgoed Bemiddeling of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Baarle-Nassau