Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Oosterbeek

4 resultaten

  Van Musscher & Sonneveld Makelaars

  Van Musscher & Sonneveld makelaars: kennis van huizen & kennis van mensen

  Uw droomhuis vinden of uw huidige huis verkopen is meer dan een puur zakelijke transactie. Het gaat niet alleen om de vierkante meters, het aantal slaapkamers of een tuin op het zuiden. Alles draait ook om menselijke emoties: een nieuwe omgeving vinden die bij u past, afscheid nemen van een vertrouwde woning, herinneringen die u meeneemt en achterlaat. Het is vaak ook een ingrijpende financiƫle gebeurtenis, dus wilt u zeker weten of u de juiste beslissingen neemt. Daarom heeft u behoefte aan een makelaar met begrip voor uw situatie. Een makelaar met kennis van huizen, mensen en van behoeften en wensen.

  Meer informatie

  Wieman Makelaardij

  Wieman makelaardij

  Sinds 2009 is Wieman Makelaardij zeer actief in de regio Oosterbeek/Arnhem en omgeving. Met een groot en gevarieerd huizenaanbod werkt eigenaar Niels Wieman proactief aan de beste deal voor jou. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van jouw woning. Niels zal er alles aan doen om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren en te koppelen aan de beste koper. Zoek je een woning in deze mooie regio? Ik ken het gebied als geen ander en kan je goed adviseren over de juiste aankoop voor jou.

  Gecertificeerd NVM makelaar

  Niels Wieman is gecertificeerd register makelaar-taxateur en is opgenomen in het register van Vastgoed Cert en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Als NVM makelaar verplicht hij zich tot het up-to-date houden van zijn kennis, zowel van de woningmarkt als de regionale ontwikkelingen. Dit stelt hem in staat gefundeerd advies te geven en de beste prijs te realiseren.

  Zowel aankoop als verkoopprocessen worden stapsgewijs aangepakt. Over elke stap is grondig nagedacht en wordt met aandacht samen met de klant gezet. En dat wordt gewaardeerd. Niels wordt onverminderd goed gewaardeerd hier op Funda.

  Over Niels

  In 2009 ben ik mijn eigen NVM makelaardij voor de regio Oosterbeek/Arnhem en omgeving gestart onder de naam Wieman Makelaardij;

  Ik sta voor informeel contact en behartig uw belangen zakelijk. Bij u thuis of uiteraard bij mij aan tafel praten we over het aankopen, verkopen of het taxeren van uw woning. Tevens beschik ik over een gedegen netwerk m. b. t. hypotheken, verzekeringen, notarissen maar ook bedrijfsmatig onroerend goed. Verkopen, kopen en taxeren via mij gaat professioneel, met korte communicatielijnen, realistische tarieven en zonder zorgen. Ik graag samen met u aan de slag!

  Meer weten over Niels Wieman en Wieman Makelaardij? Neem een kijkje op www. wiemanmakelaardij. nl of bel Niels direct voor een nadere kennismaking *************.

  Meer informatie

  De Geldersche Makelaar

  De Geldersche Makelaar is een makelaars kantoor gevestigd in het centrum van Doorwerth. ALs lokale makelaar ligt onze focus voornamelijk op de gemeente Renkum met haar zes dorpen Doorwerth. Heveadorp, Wolfheze, Renkum, Heelsum en Oosterbeek.

  Door deze lokale focus kunnen wij u optimaal begeleiden bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw nieuwe woning.

  Maar ook over allerlei andere woning gerelateerde zaken kunnen wij u adviseren.

  U kunt ons bellen voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en kennismaking of wandel eens binnen in ons gezellige kantoor voor een kopje koffie.

  Meer informatie

  KNP Vastgoed Makelaars

  Makelaarskantoor KNP Vastgoed Makelaars is een verhuur- en verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Steijnweg 38, Oosterbeek.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van KNP Vastgoed Makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Oosterbeek