Pararius Huurwoningen

Woning verkopen in Oosterhout NB

15 resultaten

  Van De Water Groep Oosterhout

  Van de Water Groep uw makelaar voor Breda, Tilburg, Oosterhout en de regio.


  Van de Water Groep, betrouwbaar, deskundig en professioneel! Al jaren is Van de Water Makelaardij een betrouwbare naam waar vertrouwde personen in combinatie met hun ruime ervaring er voor zorgen dat uw woonwensen vakkundig gerealiseerd worden. Door onze persoonlijke, daadkrachtige en intensieve aanpak, gestuurd door onze kennis en middelen, worden wij door onze klanten als zeer goed gewaardeerd. Bij Van de Water werken we continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. We hechten daarbij heel veel waarde aan de mening van onze klanten.

  Meer informatie

  Verbrugge Makelaardij Oosterhout

  Verbrugge is al 40 jaar uw makelaar en adviseur voor uw hypotheek en verzekeringen

  Iedere dag hebben ruim 200 mensen contact met ons voor het realiseren van hun dromen, om risico's af te dekken en om meer uit hun leven te halen. Vanuit het centrum van Oosterhout en Raamsdonksveer assisteren wij onze klanten in Brabant. Telefonisch, online, op kantoor en bij u thuis. Wij staan voor u klaar.

  Advies en service. Betrokken, menselijk en bij u in de buurt

  De specialist voor koopwoningen, huurhuizen en bedrijfsonroerend goed in de gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Raamsdonksveer, Drimmelen, Hank, Dussen en Waspik.

  Meer informatie

  Noud Kops Makelaardij en Verzekeringen

  Noud Kops Woning- en Bedrijfsmakelaardij, al meer dan 30 jaar een vertrouwd gezicht aan de Mathildastraat in Oosterhout. Betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid staan bij ons voorop. Of u nu op zoek bent naar een makelaar in kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkels of woningen. Bij ons bent u verzekerd van verantwoorde transacties en presentaties.

  Door ons in te zetten op ons eigen vakgebied voorzien we u van een advies dat het beste past bij uw situatie.

  Dit geldt voor zowel verkoop en aankoop, huur en verhuur, woningtaxaties of bedrijfsonroerend goed. Door jarenlange ervaring en een gezonde dosis enthousiasme van ons team nemen we u al het werk en de daaraan verbonden rompslomp uit handen.

  De zoektocht naar uw droomwoning begint hier, Ga naar onze internetsite, www. noudkopsmakelaardij. nl en geef u op voor onze automatische huizenzoekmachine! U ontvangt van ons een gratis SMS of email als wij de woning van uw dromen hebben gevonden. Ook voor het zien van 360 graden foto's van de panden die bij ons in de verkoop staan kunt u op onze internetsite terecht

  Bent u voornemens te kopen, verkopen, huren of verhuren dan bent u bij Noud Kops Makelaardij aan het juiste adres. Dit geldt ook voor het vaststellen van de waarde van uw woning want…. .

  Wij leveren kwaliteit in dienstverlening!

  Mocht u meer over ons kantoor willen weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst. Natuurlijk kunt u ook voor verzekeringen bij ons terecht.

  Meer informatie

  Bol Makelaars & Taxateurs

  Bol Makelaars & Taxateurs B. V.

  Met meer dan 10 jaar ervaring in de Regio Oosterhout en Breda is Bol Makelaars & Taxateurs een ervaren speler op de spannende huizenmarkt. Zeker in tijden van economische tegenslag is het van groot belang enthousiast en vakkundig te werk te gaan. Al onze klanten kunnen dan ook terugkijken op een persoonlijke benadering met vaste aanspreekpunten binnen ons kantoor.

  Het is niet alleen belangrijk een woning te laten zien aan aspirant kopers, ook de terugkoppeling en communicatie gedurende het gehele verkooptraject is van groot belang. Onze makelaars zijn gewoon bereikbaar en altijd bereid om zowel koper als verkoper bij te staan in het al zo spannende traject van een woning kopen of verkopen.

  Met de absolute drang om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen gaan we dagelijks die uitdaging aan als makelaars. Tevens is de zeer belangrijke binnendienst enthousiast en vakkundig, alles voor het succesvol verkopen of aankopen van uw woning.

  Met name onze persoonlijke aanpak spreekt onze klanten en ons zelf het meeste aan, en wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij het gehele traject van kopen en verkopen van een woning met u zal worden besproken.

  U bent dus nu aangeland bij het juiste adres voor het beste resultaat.

  Bol Makelaars & Taxateurs, op de toekomst gericht. . .

  Meer informatie

  Ster Makelaardij

  Makelaarskantoor Ster Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 10 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Leijsenhoek 8, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ster Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  TQ makelaars

  Makelaarskantoor TQ makelaars is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 8 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Heuvelstraat 4, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van TQ makelaars of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  MR Makelaardij

  Makelaarskantoor MR Makelaardij is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 5 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Leuvenstraat 1, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van MR Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  J2 Makelaardij

  Ons geheim? J2 makelaardij gaat niet voor de grote getallen, maar voor kwaliteit. Tijdens een eerlijk en open gesprek bespreken we de kans dat uw woning tegen een goede prijs wordt verkocht. Is deze kans te klein, dan bespreken we dat eerlijk met u. Maakt uw woning een goede kans om verkocht te worden, dan maken we van deze ‘goede kans’ een ‘uitstekende kans. ’ U vindt bij ons dus geen honderden woningen in het bestand zodat we uw transactie met de grootste zorg kunnen omringen en ons vak uit oefenen, zoals we dat willen doen. Actief, betrokken en open.


  Maatwerk
  Met dit uitgangspunt wordt elke woning optimaal gepresenteerd. Hierbij werpen ook onze verkoopstylist en fotograaf een deskundige blik. Zo is iedereen zeker van de allerbeste internetpresentatie. Vervolgens houden we u op de hoogte van elke stap die we ondernemen. Moet er een bouwkundige rapport komen? Een energielabel of taxatierapport? J2 makelaardij regelt het tegen een gunstige courtage, waarin alle extra adviezen, dus ook die van de verkoopstylist, zijn inbegrepen. Ook dat valt bij ons onder ‘openheid’.
  Heeft u nog vragen na uw bezoek aan deze site, neemt u dan contact op, wij zijn u graag van dienst!

  Meer informatie

  ERA makelaars Oosterhout

  Het vervullen van woonwensen is de missie van ERA makelaars Oosterhout. Uw leven verloopt in diverse fasen. Bij elke fase en/of woonsituatie past een ander huis. Om zo'n periode te kunnen sluiten moet in veel gevallen eerst uw huidige huis worden verkocht. Daarna kunt u verder. Zo'n overgangsfase is vaak een spannende tijd. Een huis verkopen is voor veel mensen een bijzondere ervaring. Van tevoren is immers niet bekend hoe lang deze fase gaat duren en wat uw huis bij verkoop opbrengt. Over deze zaken zoekt u als koper zekerheid en rust.

  ERA makelaars Oosterhout adviseert en begeleidt u met superieure service. U wordt volledig ontzorgd, geadviseerd en begeleid in de mate waarin u dat prettig vindt. ERA makelaars Oosterhout is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

  Meer informatie

  Mijn Huis Makelaardij

  Makelaarskantoor Mijn Huis Makelaardij is een verhuur- en verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 117 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Zandvaartkade 1, Heemstede.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Mijn Huis Makelaardij of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Hendriks Makelaardij Breda

  Wij geloven sterk in LOKAAL MAKELAARSCHAP. Kennis van de buurt, de omgeving en de daarbij behorende ontwikkeling van de huizenprijzen zijn onmisbaar om voor jou het maximale resultaat te boeken. Met Hendriks Makelaardij kies je voor:

  - Makelaars die al jarenlang VERBONDEN zijn met de regio Breda
  - Expertise van de LOKALE WONINGMARKT
  - De nieuwste ONLINE mogelijkheden
  - Een VERKOOPPLAN afgestemd op jouw woning
  - MAXIMALE EXPOSURE van je huis
  - Bezichtigingen ook in het WEEKEND
  - NETWERK met honderden woningzoekers

  Verkoop je je huis met Hendriks Makelaardij dan ben je met de eigen app 24/7 op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop. Hendriks Makelaardij werkt op basis van no cure, no pay.

  ​Ook DOELGERICHT je huis verkopen? Bel snel voor een afspraak. Onze makelaar komt graag en vrijblijvend bij je langs. We maken dan direct een GRATIS waardebepaling. Komt een afspraak nog net te vroeg voor je maar wil je wel alvast weten wat je woning waard zou zijn? Maak gebruik van onze WHATSAPP service via 064 4 33 78 72. App je adres en foto's en wij appen jou de waarde!

  Meer informatie

  Ideale Makelaar

  Makelaarskantoor Ideale Makelaar is een verkoopmakelaar met een actueel aanbod van 4 koopwoningen. Het kantoor is gevestigd aan de Bredaseweg 35-e, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ideale Makelaar of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Van de Water Groep Breda

  Van de Water Makelaars heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar, deskundig en professioneel makelaarskantoor. Wij streven continu naar een optimale dienstverlening binnen ons vakgebied; de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen. Bij Van de Water Makelaars is een enthousiast team van medewerkers zes dagen per week intensief bezig om u een optimale dienstverlening te garanderen. Met meerdere kantoren in ons werkgebied zijn wij uitstekend op de hoogte van de lokale en regionale marktomstandigheden.

  Verkoop
  Als u uw woning wilt verkopen, kan een van onze deskundige makelaars vrijblijvend bij u langskomen om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tevens leggen wij u uit hoe Van de Water Makelaars u kan begeleiden bij het volledige verkooptraject. Onze dienstverlening is gedegen en deskundig met natuurlijk een optimale koopsom als resultaat. Voor een heldere en vrijblijvende waardebepaling van uw woning en een uitleg over het volledige verkooptraject, neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Aankoop
  De woningmarkt is voortdurend in beweging. Om zeker te zijn van een succesvolle aankoop is begeleiding door een deskundige makelaar wenselijk of zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om begeleiding bij het volledige aankooptraject of juist om die ene 'gouden tip', onze deskundige makelaars beschikken over alle faciliteiten om op uw specifieke wensen in te spelen. Voor een heldere en vrijblijvende uitleg over het volledige aankooptraject neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Taxaties
  De waarde van uw woning die voor u van belang is, kan alleen realistisch beoordeeld worden door een deskundige. Onze brede praktijkervaring en onze uitgebreide informatiebronnen vormen de garantie voor een realistisch en deskundig waarde-oordeel. Onze taxatie-rapporten zijn zeer uitgebreid en houden op weloverwogen wijze rekening met alle relevante gegevens. Voor een realistische en deskundige taxatie van uw woning neemt u contact op met Van de Water Makelaars.

  Meer informatie

  Ligtvoet Vastgoed Management & Beheer

  Makelaarskantoor Ligtvoet Vastgoed Management & Beheer is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Pallieterplein 83, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Ligtvoet Vastgoed Management & Beheer of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

  Bliek Vastgoed

  Makelaarskantoor Bliek Vastgoed is een verkoopmakelaar. Het kantoor is gevestigd aan de IJsvogelvlinder 17, Oosterhout NB.

  Ben je op zoek naar een koopwoning? Bekijk hieronder alle woningen uit het aanbod van Bliek Vastgoed of neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers.

  Meer informatie

Plaatsen in de buurt van Oosterhout NB