Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bavel

  • Verhuurd onder voorbehoud

   Appartement Valkenlaar

   4854 GR Bavel (Nieuw Wolfslaar)
   € 1.385 per maand
   • 114 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd

  Huurwoningen in Bavel? Vind uw huurhuis in Bavel zeer eenvoudig op Pararius!

  Huis huren in Bavel? Check Pararius voor het grootste aanbod huurwoningen in Bavel. U vindt hier zeker een mooi huurhuis!

  Over Bavel
  Bavel is onderdeel van de gemeente Breda, in de provincie Noord-Brabant en er wonen ongeveer 6500 mensen. Bavel is ontstaan in de vroege Middeleeuwen. Deze oude plaats ligt aan het Ulvenhoutse Bos en landgoed Anneville. Bavel is goed bereikbaar per auto via de A27 maar ook is er een goede busverbinding richting Breda en Eindhoven. Meer informatie over wonen in Bavel vindt u op deze site: ‘Ons Bavel

  Huren van appartementen in Bavel
  Pararius biedt u alle beschikbare huurwoningen en huurappartementen In Bavel. Schrijf u nu snel gratis in op Pararius om op de hoogte gehouden te worden van alle huurwoningen in Bavel. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle huurhuizen in Bavel.

  Huis huren Bavel
  Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Bavel. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius vindt u gemakkelijk en snel het huurhuis van uw dromen in Bavel.

  Ontvang het nieuwste woningaanbod
  Jouw zoekopdracht
  • Bavel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.