Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Heeswijk-Dinther

 • Appartement Hogeweg

  5473 KS Heeswijk-Dinther (Beugt)
  € 950 per maand
  Het appartement maakt deel uit van woonboerderij, gelegen op klein landgoed. Eigen toerit en tevens ...
  woonopp.
  51 m²
  kamers
  2

Huurwoningen Heeswijk-Dinther? Ruim aanbod van huurhuizen op Pararius!

Op zoek naar een huurhuis in Heeswijk-Dinther? Check Pararius voor het grootste aanbod huurwoningen in Heeswijk-Dinther. U vindt hier zeker een mooi huurhuis!

Over Heeswijk-Dinther
De Noord-Brabantse plaatsjes Heeswijk en Dinther zijn sinds 1969 bij elkaar gevoegd tot één plaats Heeswijk-Dinther, maar in 1933 weer uit elkaar gehaald. Doordat beide plaatsen zo dichtbij elkaar liggen worden zij nog steeds als één gezien en behoren nu tot de gemeente Bernheze. Heeswijk-Dinther telt ongeveer 8700 inwoners en ligt in de provincie Noord-Brabant. Door de centrale ligging aan de N279 is Heeswijk-Dinther goed te bereiken, per auto en per bus. Heeswijk-Dinther ligt vlakbij Veghel, Vught en bij de grote stad Den Bosch. Meer informatie over Heeswijk-Dinther vindt u op de site Gemeente Bernheze.

Huren van appartementen in Heeswijk-Dinther
Pararius biedt u alle beschikbare appartementen in Heeswijk-Dinther. Schrijf u nu snel gratis in op Pararius om op de hoogte gehouden te worden van alle appartementen die te huur zijn in Heeswijk-Dinther. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle huurhuizen en huur appartementen.

Huis huren Heeswijk-Dinther
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Heeswijk-Dinther. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius vindt u gemakkelijk en snel het huurhuis van uw dromen in Heeswijk-Dinther.