Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

5

Huurwoningen Nieuw-Vennep

Huurwoningen in Nieuw-Vennep, vindt uw huurhuis op Pararius.

Een huurwoning in Nieuw-Vennep huren kan gemakkelijk via Pararius. Makelaars in de regio Nieuw-Vennep bieden allerlei huurwoningen aan op Pararius.

Over Nieuw-Vennep
Nieuw-Vennep is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland. Er wonen ongeveer 30.000 mensen in Nieuw-Vennep. Nieuw-Vennep is samen met Hoofddorp een van de twee dorpen die officieel werden gesticht na de drooglegging van de Haarlemmermeer. Tot 1868 had Nieuw-Vennep een andere naam, namelijk Venneperdorp.

Sinds kort is Nieuw-Vennep goed bereikbaar dankzij de snelle busverbindingen tussen Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam Zuidoost en Schiphol. Meer informatie over wonen of huren in Nieuw-Vennep vindt u op deze site: Gemeente Nieuw-Vennep.

Nieuw-Vennep appartementen huren
Op Pararius staan ook huurappartementen in Nieuw-Vennep in de aanbieding. Voor het huren van een appartement in Nieuw-Vennep bent u bij Pararius aan het juiste adres!

Woning huren in Nieuw-Vennep
Huurwoningen in Nieuw-Vennep kunt u gratis en snel bekijken via Pararius, dé huurwoning en huurhuis specialist. Geef in de zoekmachine aan wat uw wensen zijn en vindt uw ideale huurhuis. Wacht niet langer met inschrijven en bekijk alle huurwoningen op Pararius.