Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Bergschenhoek

 • Appartement de Kruin 9

  2661 DJ Bergschenhoek (Dorp Bergschenhoek)
  € 1.250 per maand
  Immobilia presenteert een volledig gestoffeerde moderne dubbele bovenwoning gelegen midden in het ...
  woonopp.
  73 m²
  kamers
  3
  bouwjaar
  1993
 • Huis Weidemolen

  2661 LH Bergschenhoek (Bergsche Ackers)
  € 1.490 per maand
  Welkom in uw toekomstige huurhuis met veel ruimte! Deze eengezinswoning heeft echt alles wat ...
  woonopp.
  115 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1990

Huurwoning Bergschenhoek, zoekt u een huurhuis? Kijk op Pararius.

Huurwoningen in Bergschenhoek, huur uw gewenste huurhuis via Pararius. Bekijk geheel gratis het aanbod aan huurwoningen in Bergschenhoek op Pararius.

Over Bergschenhoek
Bergschenhoek is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Er wonen tegenwoordig ruim 16.000 inwoners in Bergschenhoek. In 2007 is Bergschenhoek samengevoegd met de aangrenzende gemeente Berkel, Bleiswijk en Rodenrijs tot één nieuwe gemeente, namelijk Lansingerland.
In Bergschenhoek zijn er veel nieuwbouw woningen te vinden. Het staat erom bekend dat er relatief veel woningen zijn in de duurdere prijscategorie. Meer informatie over wonen in Bergschenhoek vindt u op deze site: Gemeente Bergschenhoek.

Bergschenhoek appartement huren
Pararius heeft een breed aanbod aan huurappartementen in Bergschenhoek. Het huren van een appartement kan gemakkelijk via de makelaars die zijn aangesloten bij Pararius. Schrijf u nu gratis in op de website en bekijk en vergelijk alle huurappartementen in Bergschenhoek.

Huurhuizen in Bergschenhoek
Bent u op zoek naar een huurwoning in Bergschenhoek? Bekijk het aanbod aan huurhuizen op Pararius, het huurwoningplatform van Nederland. Met behulp van onze zoekmachine kunt u al uw specifieke huurwensen invullen om daarmee zo snel mogelijk uw toekomstige huurhuis te vinden.