Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Monster

  Huurwoningen in Monster, op Pararius is er een groot aanbod voor huurhuizen.

  Schrijf u nu gratis in op Pararius en vind uw ideale huurhuis in Monster! Alle huurwoningen zijn gemakkelijk te vinden op Pararius.

  Over Monster
  Monster is een plaats in de provincie Zuid-Holland en is gelegen aan de Noordzee. De plaats beschikt over 5 km strand en telt 13.782 inwoners. Het strand van Monster wordt jaarlijks druk bezocht. Vooral in de zomer is er veel dagtoerisme. Er zijn veel strandvondsten gedaan op het strand van Monster omdat er niet altijd zee is geweest. Daardoor werden er heel wat botten van o.a. een mammoet, wolharige neushoorn en het reuzenhert gevonden die in het laatste deel van de ijstijd leefden.
  Verder zijn er veel monumenten te vinden in Monster zoals de oude hervormde kerk en de korenmolen ‘de vier winden’. Monster beschikt over goede verbindingen met het openbaar vervoer in de richting van Den Haag en Rotterdam. Meer informatie over wonen in Monster vindt u op de website: Gemeente Westland.

  Appartement te huur in Monster
  Een appartement huren in Monster doet u via Pararius. Er is een groot aanbod aan niet alleen huurwoningen maar ook aan appartementen te huur op Pararius.

  Woning huren in Monster
  Als u op zoek bent naar een huurwoning in Monster dan bent u bij Pararius aan het goede adres. Op Pararius kunt u op uw gemak alle huurwoningen bekijken en vergelijken. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw ideale huurhuis te huren.

  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Monster

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.