Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Pijnacker

 • Huis Beppie Nooijstraat

  2642 BS Pijnacker (Klapwijk)
  € 1.599 per maand
  1 juli: 5-kamer eengezinswoning, eigen parkeerplaats, in wijk klapwijk in pijnacker een heerlijk ...
  woonopp.
  132 m²
  kamers
  5
  bouwjaar
  1989
  tuinopp.
  66 m²
 • Appartement Azaleapad 16

  2641 BE Pijnacker (Pijnacker-Centrum/Dorp)
  € 1.500 per maand Verhuurd onder voorbehoud
  **Er is een video van de woning beschikbaar** HARTJE CENTRUM – PENTHOUSE - 95 M2 – 2 ...
  woonopp.
  95 m²
  kamers
  3

Huurwoningen Pijnacker, huis huren in Pijnacker via Pararius

Huurwoningen in Pijnacker, zoek gemakkelijk uw huurhuis via Pararius. Alle huurwoningen in Pijnacker zijn te vinden via Pararius.

Over Pijnacker
Pijnacker-Nootdorp is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 50.391 inwoners De gemeente Pijnacker-Nootdorp maakt deel uit van de stadsregio Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De gemeente ontstond in 2002 door een fusie tussen de voormalige gemeenten Pijnacker en Nootdorp. Pijacker kent de volgende kernen: Delftgauw, Nootdorp en Pijnacker. Door het een grote groei van Vinex locaties zal het inwonersaantal groeien naar 65.000!
Het dorp ligt tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Bij het dorp ligt de buurtschap Vlieland.
Meer informatie over wonen in Pijnacker vindt u op deze site link: Gemeente Pijnacker.

Pijnacker is goed bereikbaar door zijn unieke ligging tussen de drie rijkswegen A4,A12 EN A13 en met het openbaar ook zeer goed bereikbaar. De Randstadrail kan u binnen 15 minuten in het centrum van Den Haag en Rotterdam brengen. De provinciale wegen N470 en N471 verbindt Pijnacker Zuid direct met Delft, Zoetermeer en Rotterdam.

Appartementen te huur in Pijnacker
Bent u op zoek naar huurappartementen in Pijnacker? Ook voor het huren van een appartement kijkt u natuurlijk op Pararius!

Huis huren in Pijnacker
Pararius is het huizenplatform in Nederland voor uw huurhuis in Pijnacker. Via Pararius kunt u alle huizen bekijken die te huur staan in Pijnacker.
Ook als u op zoek bent naar een huurwoning in Pijnacker kunt u alle woningen bekijken op Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius huurt u gemakkelijk en snel uw ideale woning.