Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Hoek van Holland

 • Huis Leen van Ooijenlaan

  3151 MC Hoek van Holland (Strand en Duin)
  € 1.700 per maand
  1 NOV: MODERNE GEMEUBILEERDE 5-KAMER EENGEZINSWONING NABIJ STRAND. Deze moderne, gemeubileerde, ...
  • 126 m² woonopp.
  • 6 kamers
  • Gemeubileerd interieur

Huurhuis in Hoek van Holland, vindt uw huurwoningen op Pararius!

Wilt u een woning huren in Hoek van Holland? Voor het grootste aanbod huurwoningen in Hoek van Holland kijkt u op Pararius. U vindt hier zeker een mooi huurhuis!

Over Hoek van Holland
Hoek van Holland, in de volksmond ook wel ‘De Hoek’ genoemd, telt zo’n 10.000 inwoners en behoort tot de gemeente Rotterdam. Hoek van Holland is een bijzondere kustplaats in de provincie Zuid-Holland. De unieke ligging geeft waterliefhebbers tal van mogelijkheden. Maar natuurlijk zijn hier ook imposante vrachtschepen te zien die de haven van Rotterdam binnenvaren. Meer informatie over Hoek van Holland vindt u op de site Gemeente Rotterdam.

Huren van appartementen in Hoek Van Holland
Pararius biedt u een overzicht van alle beschikbare huurwoningen en huurappartementen in Hoek van Holland. Wanneer u zich nu inschrijft op Pararius wordt u op de hoogte gehouden van al het beschikbare huuraanbod op Pararius.

Huis huren Hoek van Holland
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Hoek van Holland. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Schrijf u nu in op Pararius en vindt het huurhuis van uw dromen in Holland van Holland.