Wijk

Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Ridderkerk

 • Appartement Sint Jorisplein 81

  2981 GG Ridderkerk (Centrum)
  € 1.150 per maand
  Sint Jorisplein 81 te Ridderkerk Op de eerste verdieping van dit appartementencomplex is dit ...
  • 86 m² woonopp.
  • 3 kamers
  • 1992 bouwjaar
 • Huis Tarwestraat

  2989 AV Ridderkerk (Oostendam)
  € 1.100 per maand
  Ideaal voor bedrijven en organisaties met expats: Object: Tarwestraat Ridderkerk Ligging: Een ...
  • 105 m² woonopp.
  • 3 kamers

Huurwoningen in Ridderkerk, uw nieuwe huurhuis staat op Pararius.

Heeft u interesse in een huurhuis in Ridderkerk? Huurwoningen in Ridderkerk staan gegarandeerd op Pararius. Schrijf u gratis in en vindt uw huurwoning.

Over Ridderkerk
Ridderkerk is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente telt ongeveer 45.000 inwoners. Ridderkerk is waarschijnlijk ontstaan in de 12e eeuw. De naam Ridderkerk is ontstaan doordat een aantal ridders in 1222 een kerk hebben gesticht in naam van Sint-Joris. Ridderkerk grenst aan de gemeenten Rotterdam, Barenrecht en Zwijndrecht. Meer informatie over wonen in Ridderkerk vindt u op deze site: Gemeente Ridderkerk.

Ridderkerk appartement huren
Bent u op zoek naar huurappartementen in Ridderkerk? Pararius biedt u de mogelijkheid om appartementen te huren in Ridderkerk. Bekijk geheel gratis het ruime appartementenaanbod op de website van Pararius en vindt uw ideale appartement.

Huis huren Ridderkerk
Huurwoningen in Ridderkerk kunt u gratis en snel bekijken via Pararius, dé huurwoning en huurhuis specialist. Geef in de zoekmachine aan wat uw wensen zijn en vindt uw toekomstige huurhuis in Ridderkerk. Wacht niet langer met inschrijven en bekijk alle huurwoningen op Pararius.