Wijk

Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

6

Huurwoningen Sassenheim

Op zoek naar huurwoningen in Sassenheim? Vindt ze hier!

Pararius helpt u met het vinden van uw huurwoning in Sassenheim. Met een aanbod van meer dan 20,000 huurwoningen vindt u snel de huurwoning die u zoekt.

Huurwoningen in Sassenheim
Een woning huren in het Zuid-Hollandse Sassenheim kunt u gemakkelijk realiseren met behulp van Pararius. Ons huurwoningen platform biedt u de mogelijkheid om uw zoekcriteria zeer specifiek te maken waardoor u het huurhuis waar u naar op zoek bent snel kan vinden. Huurders en verhuurders worden bij elkaar gebracht, zodat woningen snel verhuurd worden en woningzoekende snel een huurhuis in kunnen. Pararius is een onafhankelijke onderneming die het voor makelaars mogelijk maakt hun aanbod in het zicht te plaatsen, en voor woningzoekende een gratis toegankelijk aanbod zichtbaar stelt.

Verhuren in Sassenheim? Zorg dat uw huurwoning op Pararius komt!
Bent u de eigenaar van een woning in Sassenheim, en heeft u verhuurplannen? Schrijf u in op Pararius, en laat ons u geheel vrijblijvend in contact brengen met onze specialisten, die ervoor zorgen dat uw woning op Pararius komt en zo snel mogelijk wordt verhuurd! Kortom, een eigen woning verhuren gaat het snels via Pararius. Via deze link kunt u de gegevens van uw woning invullen, zodat wij voor u aan de slag kunnen om het huurhuis zo snel mogelijk te verhuren.

Sassenheim, wonen in de Bollenstreek
Sassenheim is een dorp in de gemeente Zuid-Holland. Per 1 januari 2006 is de gemeente Sassenheim opgegaan in de gemeente Teylingen, die 14.906 woningen telde. Met omringende plaatsen als Lisse en Leiden ligt het dorpje Sassenheim. Het dorp is ontstaan op een oude strandwal, waarover ook de heerweg van Leiden naar Haarlem liep. In de loop van de geschiedenis werden hier veel kasteeltjes en landhuizen gebouwd. Langs de Hoofdstraat, zoals de oude heerweg nu heet, staan fraaie[1] villa's uit het begin van de vorige eeuw. Op Pararius staan een aantal woningen aan deze hoofdstraat. Echter van de bloembollenteelt is nog weinig te vernemen, slechts enkele bollenvelden zijn nog over gebleven.

Succes met uw zoektocht naar een huurwoning in Sassenheim!