Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

2

Huurwoningen Sliedrecht

 • Huis Rondo 354

  3363 LB Sliedrecht (Baanhoek-West)
  € 1.800 per maand
  English text below. Nieuwbouwproject De Symfonie - Baanhoek Baanhoek-West: een eigentijds ...
  woonopp.
  117 m²
  kamers
  5
  bouwjaar
  2020
  tuinopp.
  64 m²
 • Huis Zaaistoep

  3362 WT Sliedrecht (Rivierdijk-Oost)
  € 1.650 per maand
  HomeRent biedt deze ruime gestoffeerde eengezinswoning aan per direct. De woning is gelegen in een ...
  woonopp.
  119 m²
  kamers
  5

Huurwoningen in Sliedrecht. Op Pararius is er een groot aanbod voor huurhuizen.

Huurwoningen in Sliedrecht, schrijf u nu gratis in op Pararius en vind uw ideale huurhuis! Alle huurwoningen zijn gemakkelijk te vinden op Pararius.

Over Sliedrecht
Sliedrecht is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland en kent 24.250 inwoners. Sliedrecht ligt aan één van de drukst bevaarde rivieren van Nederland, de Beneden Merwede. Ook is de Biesbosch gemakkelijk te bereiken. Sliedrecht staat voornamelijk bekend om de vele grote baggerbedrijven die er vandaan komen. Iedere 2 jaar wordt het baggerfestival gevierd. Ook is er het Nationaal Baggermuseum gevestigd. Verder kwam er in 1979 de eerste Ikea-vestiging van Nederland in Sliedrecht. In 2006 is deze gesloten vanwege de beperkte oppervlakte en omdat er inmiddels grotere vestigingen in de buurt zijn gekomen. Sliedrecht is goed bereikbaar in de richting van Rotterdam, Dordrecht en Papendrecht.
Meer informatie over Sliedrecht vindt u op de site Gemeente Sliedrecht.

Appartementen te huur in Sliedrecht
Een appartement huren in Sliedrecht doet u via Pararius. Er staan namelijk niet alleen huurwoningen maar ook volop huurappartementen op Pararius.

Woning huren in Sliedrecht
U bent op zoek naar een huurwoning in Sliedrecht? Dan bent u bij Pararius aan het goede adres. Op Pararius kunt u gemakkelijk huurwoningen bekijken en vergelijken. Kijk daarom op Pararius om zo snel mogelijk uw ideale huurwoning te huren.