Prijs

Oppervlakte

Aantal kamers

Straal

Woningtype

Interieur

Voorzieningen

1

Huurwoningen Alblasserdam

 • Huis Kastanjelaan

  2951 BK Alblasserdam (Florabuurt)
  € 830 per maand
  Gunstig (zowel rustig als nabij centrum) gelegen traditionele eengezinswoning met ruime/diepe ...
  woonopp.
  90 m²
  kamers
  4
  bouwjaar
  1956

Op zoek naar huurwoningen in Alblasserdam? Ruim aanbod van huurhuizen op Pararius!

Op zoek naar een huurhuis in Alblasserdam? Check Pararius voor het grootste aanbod huurwoningen in Alblasserdam. U vindt hier zeker een mooi huurhuis!

Over Alblasserdam
De plaats en gemeente Alblasserdam ligt aan de drukbevaren rivier ‘De Noord’ in de provincie. Alblasserdam is ruim 700 jaar oud en ligt niet ver van het toeristische Kinderdijk, een strook historische poldermolens. Alblasserdam telt 19.500 inwoners , is goed bereikbaar per bus en ligt langs de A15. Ook is er een directe waterbusverbinding naar Dordrecht. Alblasserdam ligt niet ver van Rotterdam. Meer informatie over wonen in Alblasserdam vindt u op de site gemeente Alblasserdam.

Huren van appartementen in Alblasserdam
Pararius biedt u alle beschikbare appartementen in Alblasserdam. Schrijf u nu snel gratis in op Pararius om op de hoogte gehouden te worden van alle appartementen die te huur zijn in Alblasserdam. U vindt hier een duidelijk overzicht van alle huurhuizen en huurappartementen.

Huis huren Alblasserdam
Met een uitgebreid netwerk van makelaars biedt Pararius u een goed overzicht van alle beschikbare huurwoningen in Alblasserdam. Deze huurwoningen zijn eenvoudig te vinden via Pararius. Dankzij het brede aanbod van huurwoningen en huurhuizen op Pararius vindt u gemakkelijk en snel het huurhuis van uw dromen in Alblasserdam.